-
+
A
A

Referenties


Kati Tavy

Consultant at Yess International Consultants

“Onze ervaringen zijn gerelateerd aan de opvang van mijn moeder die ruim tien jaar aan dementie heeft geleden. Wij hebben haar verhuisd uit een ander particulier tehuis en waren onder de indruk van de kwaliteit van de woonomgeving maar zeker ook van de zorg. Mijn moeder is vier jaar lang liefdevol verpleegd en kreeg alle aandacht die zij nodig had. Mantelzorgers weten hoe complex de regelgeving is en onderhevig aan verandering! Hierin kregen wij als familie zeer welkome adviezen en begeleiding. Ik raad een ieder in mijn omgeving die op zoek is naar zorg op maat voor ouderen, Oud Clingendael aan.”


Pepi Rozendaal

Member Supervisory Board at Artis

“Philip heads Oud Clingendael with great personal interest in the guests (patients) that are cared for in a number of private villa’s that his organisation offers to old(er) people. I have known Philip for the past 10 years in which my mother has received excellent care.
His organisation offers a solution for those who are unable to look after themselves, (due to dementia, Alzheimer, or other physical or mental disabilities). The relatively small communities in which the guests are living is to my conviction the best solution I could find for my mother, in her specific case certainly preferable to individual (private) care at home. The staff at the villa’s is kind and caring, the atmosphere luxurious, warm and homely. Philip is especially alert on the quality of life of the guests and respect for each individual. The staff acts accordingly. He is approachable when problems arise or possible improvements are suggested and takes appropriate action. I have no hesitation to recommend Kruseman Aretz Zorgvilla’s. Philip certainly has found a niche in the ever increasing need for care of old people. I am very grateful for what his organisation has done for my mother in the past 10 years.”

Headhunter. Team-Creator, Commercieel, Legal & IT. Innovatieve Start-Ups & Luxury goods.

“Na een lange zoektocht om voor onze vader een een nieuw thuis te vinden zijn wij in contact gekomen met Philip Kruseman Aretz, Eigenaar van zorgvilla Oud Clingendael. Een fantastische ervaring. Een kleinschalig huis voor een beperkt aantal dementerende ouderen. Sublieme kleinschalige zorg in een Wassenaarse villa. Zeer veel aandacht en respect voor het individu met de beste zorg, zowel fysiek als mentaal. Geen tehuis maar een thuis. Een sublieme plek om echt oud te worden. Als directeur eigenaar weet Philip dit samen met zijn moeder en geweldige staf te realiseren. Voor mij het voorbeeld hoe ouderenzorg ook kan.”

Director at polargentina.com

“Bij de zorg voor dementerenden gaat het in eerste instantie om de zorg voor de dementerende zelf, vaak een dierbaar familielid, een vader, een moeder, een broer, een zus of anderszins een dierbare. Dat deze zorg centraal staat zou een vooronderstelling zijn maar de waarheid, als helaas maar al te vaak op te merken in het nieuws, is vaak anders.Het is te merken dat Oud Clingendael haar oorsprong kent in het verlenen van zorg en niet in het gegeven van een mogelijke lucratieve business. Dit maakt de zorgvilla, samen met de bijzondere omgeving waarin en werknemers waarmee deze zorg wordt verleend, tot iets bijzonders.Bij de zorg voor mijn moeder resulteert dit in de uitspraak die ik vaak bij mensen in mijn omgeving neerleg. De specialistische zorg is van een dusdanig karakter en de omgeving waarin deze wordt verleend zo bijzonder dat de directe omgeving van de hulpbehoevende de bezorgdheid over de zorg kan laten varen. En dat is van enorme waarde!”

Programmamanager Informatiegestuurd Werken / portefeuille Intelligence bij de Nationale Politie

“I think Oud Clingendael in Wassenaar is a great place to stay for elderly people, especially when they suffer dementia. My father stays there since august 2010. Philip appears to be a very nice and devoted owner. His personnel takes good care of the residents in the house, visitors and family included.”

Entrepreneur, Managing Director Global Hardware Solutions, initiator of Zaamen, involved in education, sports & charity.

“Mijn moeder heeft de laatste fase van haar leven in de zorgvilla gewoond vanwege gezondheidsproblemen waardoor zij steeds kwetsbaarder werd. Al die tijd is zij liefdevol verzorgd in een omgeving waar ze zich écht thuis voelde. Iedereen die op zoek is naar een beschermde woonomgeving waarbinnen professionele verzorging en verpleging op maat worden verleend en bovendien alle ruimte is voor persoonlijke aandacht en gevarieerde dagbesteding zou ik Oud Clingendael dan ook van harte willen aanbevelen.”

Tourguide & Travel designer

“Philip Kruseman runt zijn organisatie op een professionele wijze, een concept van particuliere ouderen verzorging, met aandacht voor psychogeriatrische problemen, in een eigen huiskamer omgeving met veel aandacht voor de bewoners. Onze moeder verblijft inmiddels al meer dan 5 jaar in de zorgvilla.”